13 January 2020 | Sanddalsringen 5b, 5225 Nesttun

AANDERAA / XYLEM ANALYTICS NORGE SØKER SALES MANAGER AQUACULTURE

Søknadsfrist 25. januar 2020 

Aquaculture

Som en del av Xylem-familien, leverer Aanderaa teknologisk avanserte fjernstyrte undervannsobservasjonssystemer, miljøovervåkningsbøyer og vannkvalitetssensorer over hele verden. Våre medarbeidere har sterk faglig kompetanse og et målrettet fokus på å finne lokale løsninger på verdens mest utfordrende vannproblemer. Den maritime næringen er i fremmarsj og med nyskapende teknologi ser fremtiden lys ut.

Som en ledende leverandør av robuste og pålitelige instrumentløsninger ser vi etter en salgssjef for region Nord (Troms og Finnmark) og region Sør (Agder t.o.m. Sogn og Fjordane) som kan øke bedriftens synlighet og tilstedeværelse i næringen.

Vi ser etter deg som er en relasjonsbygger og som har gode formidlingsevner. Våre kunder vil oppfatte deg som troverdig og tillitsskapende, interesse for næringen høy. Du må ha teknisk/biologisk forståelse og helst faglig kunnskap på sjøbasert oppdrett.

Det er ønskelig med kjennskap til landbasert fiskeoppdrett, inkludert resirkuleringsanlegg og det er en fordel om du har arbeidet med strategisk salg mot bedriftskunder. Kjennskap til forskermiljøet, fiskehelse og kunnskap om biologiske sensorer/parameter som PH, ORP, Ammonium, klorofyll, fDOM og Nitrat er en fordel.

  Les hele stillingsannonsen og søk her